= Obecná diskuze
+7
hejmr
BacaKiller
Abraxascz
RestarT
Waity93
Fewer.
Fojtik
11 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: = Obecná diskuze
. přesně takhle malinko mi stačilo do toho abych měl mentat , ale spadl server.
Fewer.- Poèet pøíspìvkù : 80
Hapalo
Čus lidi nevíte proč to spadlo?
Waity93- Poèet pøíspìvkù : 1
Mentat
Myslím, že od Chama mají doktora, ale nevím jakej level profese. Já si plánuju udělat taky doktora do třetí levelu (mohl bych je vyrábět), ale prvně bych taky potřeboval mentat, protože ho mám i jako unramed bojovou postavu s charismou 1. Začarovnej kruh.
Fojtik- Poèet pøíspìvkù : 419
Co já jsem zjistil tak na povídání s postavama ,které dělaj profese nepotřebuješ charisma.
Viz. Rondo v NCR.
Viz. Rondo v NCR.
mentat
EE, u Ronda (už tam není) jsem to udělal s charismou 1 a v pohodě.
jenže občanem VC se s charismou 1 nestaneš, takže se nedostaneš ani dovnitř vaultu
RestarT- Poèet pøíspìvkù : 45
Nj, ale my mluvíme o NCR, armorer 1,2 ne o VC.
Tak jsem v reddingu dam si mentat mam 3000 per8 int 7 traps 140 science 120 a pořád nic.
Že bych musel mít Per 8 napořád a ne jen z drog?
Že bych musel mít Per 8 napořád a ne jen z drog?
Koukl jsem do manualu a tam píšou PE>8 a IN>6, takže musíš mít minimálně odolnost 9 a inteligenci 7. Vnímaní jde dočastně zvýšit přes cigaretky, takže by to mělo bejt pak v pohodě.
chlapi ked niekto zozeniete antidote dajte mi vediet , som si omylom pichol namiesto stimpacku JET ked mi to sekalo a teraz som zoslabnuty
antidote
Bača, ja mám antidote v stane, dám ti.
hejmr- Poèet pøíspìvkù : 82
ale ty asi myslis ten na skorpiony , ja potrebujem taku hnedu flasticku....a ja ho nenosim bezne v inventari len to som zabil jedneho chlapika a mal stimpaky a jet a potreboval som doplnit zivot tak som siel dat stimpak ale zacala mi sekat hra a dal som jet
Mohli by ste si vyplniť profily a dať si tam skype, icq alebo čo ešte máte, aby sa vás dalo zohnať, dík . Prípadne by sa mohlo vytvoriť vlákno s takýmito záležitosťami.
hejmr- Poèet pøíspìvkù : 82
WIPE na MATROS muhehe
Tak a wipli nam veci a zakladne a stany a budu lietat vrany, a vrany nam prisli a veci na zmizli.
hehe
hehe
Smrtka- Poèet pøíspìvkù : 6
doktor a drogy
Tak Fewe , máme tu doktora na III , kterej mentaty může dělat,je jen za potřebí mít jablka myslím,teď nevím ...
Rozhodně by to chtělo mít doktorů víc - udělají se 6x mentaty a min. hodinu se nedaj dělat
ale zatím nějaký máme , takže když se mi někdo ozve,můžem nnabídnout
Rozhodně by to chtělo mít doktorů víc - udělají se 6x mentaty a min. hodinu se nedaj dělat
ale zatím nějaký máme , takže když se mi někdo ozve,můžem nnabídnout
Chamíček- Poèet pøíspìvkù : 23
To by chtělo vidět jak se do nás VSB dlabou a naběhli si
Celý kecy zde
[You must be registered and logged in to see this link.]
Bylo to asi takhle jen o den dříve...takhle to začalo v Redingu,
a pak přesun pro Cajuns Cover akci...
Mno jinak už je okolo 30 stalejch clenu a stále přibývaj. O nějaké dohodě o obsazení nevím (Cajuns - VSB), ale Klamath patřil Cajunum, nevim co tam dělali VSB v neděli.
P.S. Povšimněte si hlášky od Afofife na posledním screenu, nevim na co si kdo stěžuje a jestli jde o koženej jacket , klidně podaruju pět. A upozorňuju že Mengele i Tubusak vratili všechno Cajunum, stal jsem vedle muchachos....Takže to asi hraje něko víc zmaštěnej než já co má skupinový haluze bez screeenů...
DJ Bulva - nejstarší Fallouťák...
Bylo to asi takhle jen o den dříve...takhle to začalo v Redingu,
a pak přesun pro Cajuns Cover akci...
Mno jinak už je okolo 30 stalejch clenu a stále přibývaj. O nějaké dohodě o obsazení nevím (Cajuns - VSB), ale Klamath patřil Cajunum, nevim co tam dělali VSB v neděli.
P.S. Povšimněte si hlášky od Afofife na posledním screenu, nevim na co si kdo stěžuje a jestli jde o koženej jacket , klidně podaruju pět. A upozorňuju že Mengele i Tubusak vratili všechno Cajunum, stal jsem vedle muchachos....Takže to asi hraje něko víc zmaštěnej než já co má skupinový haluze bez screeenů...
DJ Bulva - nejstarší Fallouťák...
DJ Bulva- Poèet pøíspìvkù : 29
Zdre falloutí fanatičtí hráči této božské hry.. Jsem zde nováčkem..a rád bych se domluvil ohledně MUmle...dík. Omlouvám se pokud píšu do špatného tématu..sry.
L.A.Jet- Poèet pøíspìvkù : 1
L.A.Jet napsal:Zdre falloutí fanatičtí hráči této božské hry.. Jsem zde nováčkem..a rád bych se domluvil ohledně MUmle...dík. Omlouvám se pokud píšu do špatného tématu..sry.
Zdarec, dostal jsi zprávu, se mě to neobjevuje v odeslaných...
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: