prikaz .h - help
5 posters
Strana 1 z 1
prikaz .h - help
Je tu novinka od posledniho update a to hodne dobra
Kdyz jste nekde v pousti mate problemy a u sebe radio tak muzete napsat .h text takze terba .h potrebuju pomoc. Nasledne se vsem co maji naladenou stejnou frekvenci se objevi cervene kolo na mape velikost asi jak ma karavana. Takze on tam muze prijet a vsoupit do encouteru a pomoct vam. V tomhle vidim hlavni vyuziti pri huntu kdyz chyby charisma tak jeden vleze do encouteru napise .h text nebo /h text a ti dalsi za nim muzou jit
Kdyz jste nekde v pousti mate problemy a u sebe radio tak muzete napsat .h text takze terba .h potrebuju pomoc. Nasledne se vsem co maji naladenou stejnou frekvenci se objevi cervene kolo na mape velikost asi jak ma karavana. Takze on tam muze prijet a vsoupit do encouteru a pomoct vam. V tomhle vidim hlavni vyuziti pri huntu kdyz chyby charisma tak jeden vleze do encouteru napise .h text nebo /h text a ti dalsi za nim muzou jit
Krusi9- Poèet pøíspìvkù : 11
Re: prikaz .h - help
konečně něco,co je super
a konečně dokonalé využití jinak zbytečné vysílačky
a konečně dokonalé využití jinak zbytečné vysílačky
Chamíček- Poèet pøíspìvkù : 23
ale asi to blbne zrovna ted jsem uvidel cervenej flek tak tam valim a tam karavana
to by se dalo luxusně využívat
dám někomu z teamu pěstí,a srazíme se luxusní věc,pokud se to teda vyladí
to bude krásný,už se těším
dám někomu z teamu pěstí,a srazíme se luxusní věc,pokud se to teda vyladí
to bude krásný,už se těším
Chamíček- Poèet pøíspìvkù : 23
no jasne ty karavany co jsem ted objevil jsou cervneny ale tohl upravijou , do ty doby to chce psat lokaci kde asi jste
Moc nepoužíváme ke komunikaci, kdyžtak nějakej náhodnej kanál. Ještě jsem ti hodil přes tajnou zprávu tady na forku údaje a návod na mumble.
Fojtik- Poèet pøíspìvkù : 419
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: