Jak zabavit dítě?
3 posters
Strana 1 z 1
Jak zabavit dítě?
Zdravím všechny rodiče, a ty osamělé zvlášť. Zůstal jsem s malou holčičkou sám a chtěl bych se zeptat, jak dobře zabavit dítě, aby ho to bavilo, rozvíjelo a hlavně aby u toho aspoň chvilku vydrželo. Poradíte?
bribry- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Jak zabavit dítě?
bribry napsal:Zdravím všechny rodiče, a ty osamělé zvlášť. Zůstal jsem s malou holčičkou sám a chtěl bych se zeptat, jak dobře zabavit dítě, aby ho to bavilo, rozvíjelo a hlavně aby u toho aspoň chvilku vydrželo. Poradíte?
Koukám, že jste se patrně ztratil, tohle forum není o rodičích a jejich dětech, ale o zavislácích na online počítačové hře Fallout Online 2, kde to k rozvíjení sice nemá daleko, ale k samodestrukci také. Nicméně, pokud můžu doporučit, tak začít s nějakým bojových sportem - rozvíjení same sebe jak po fyzické stránce, tak té mentální -> zdokonalení vůle (má to vliv i na školní aktivity, na všechno co je potřeba dotáhnout dokonce). Nebo u mě to bylo Lego s Merkurem, jsou pořád košer i pro mladší děti.
Fojtik- Poèet pøíspìvkù : 419
Re: Jak zabavit dítě?
Zdravím, tak jsem při té vaší diskuzi docela zasmál:-Dbribry napsal:Zdravím všechny rodiče, a ty osamělé zvlášť. Zůstal jsem s malou holčičkou sám a chtěl bych se zeptat, jak dobře zabavit dítě, aby ho to bavilo, rozvíjelo a hlavně aby u toho aspoň chvilku vydrželo. Poradíte?
Možná bych vám mohl trošku poradit. Zkuste webovky golden-secret.com. Jsou to kurzy tvoření na dývku. Výhoda je, že dítě hned vidí, jak se to dělá, a nemusí složitě štelovat návod :-)
Klunsklons- Poèet pøíspìvkù : 1
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: