DO PICI DO PICI DO PICI
+3
Kelin
Fojtik
novej Jelenos
7 posters
Strana 1 z 1
DO PICI DO PICI DO PICI
Ahoj hawkove...
kurva sem se dostat a natoz do hry??? wtf??? nejede to...update to nepotrebuje..co to je zase za pojebavku???
help help !!!
[You must be registered and logged in to see this image.]
PS:pristi tyden budu in game tak se teste [You must be registered and logged in to see this image.]
kurva sem se dostat a natoz do hry??? wtf??? nejede to...update to nepotrebuje..co to je zase za pojebavku???
help help !!!
[You must be registered and logged in to see this image.]
PS:pristi tyden budu in game tak se teste [You must be registered and logged in to see this image.]
novej Jelenos- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: DO PICI DO PICI DO PICI
Ahoooj Jelene,
proč máš jinej nick?
- Měnila se IP adresa serveru na: 176.9.105.171
- port zůstavá stejný
proč máš jinej nick?
- Měnila se IP adresa serveru na: 176.9.105.171
- port zůstavá stejný
Fojtik- Poèet pøíspìvkù : 419
Fojto dik moc
zapomel jsem heslo a login na starej nick
zapomel jsem heslo a login na starej nick
Nevím, jak to je na tomhle forku, ale obvykle admin (Bača asi či Fojta) má právo anulovat heslo a nastavit nový. To by stálo za zkoušku pokusit se vzkřísit starý účet
PS: Jelene koukej dorazit co nejdřiv, Hawks vymírají a bez tebe to tu není ono
PS: Jelene koukej dorazit co nejdřiv, Hawks vymírají a bez tebe to tu není ono
Kelin- Poèet pøíspìvkù : 150
jeleeeeeen
hura hura hura konecne uz nech si spat
Pego- Poèet pøíspìvkù : 15
Jeste ukrast wifinu nebo ukecat souseda ...uz se na tom pracuje
PS:kua co to je za frakce v tom svete? ...
nevite nekdo jak se jmenoval muj novej sneaker 17 lvl co jsem zapomel login? alternativa cucisco, ale jaka
tesim se, snad uz brzy
PS:kua co to je za frakce v tom svete? ...
nevite nekdo jak se jmenoval muj novej sneaker 17 lvl co jsem zapomel login? alternativa cucisco, ale jaka
tesim se, snad uz brzy
Jejda nevím, z cucisca se stal společnej char , jinak až půješ na mumble měnilo se heslo, tak koukni do soukromý sekce.
cau lidi nevite co stim vse mam dobre nainstalovane a pri stlaceni play mi to pise (connection estabilished authentication) diky za odpoved clienta mam stazeneho po wipe 2012 takze by to melo byt ok.Catacomb
Catacomb.cz- Poèet pøíspìvkù : 2
zdarec...
staci jenom presunout(pro jistotu) pak smazat catche soubory..tot vse
staci jenom presunout(pro jistotu) pak smazat catche soubory..tot vse
CZE-Jelenoss- Poèet pøíspìvkù : 12
Čau děcka, někteří si mě určitě pamatujete.
Rád bych zase začal hrát. Fallout svět mě zase začal lákat. Ale se všema těma změnama jsem totálně mimo.
Připojit se zvládnu (nejsem lama), ale jsem tak trochu líný propočítávat všechny možné buildy a hledat si ten svůj ideální. Zejména tehdy, když se událo tolik změn (zjevně spousta starých nevyužitých perků se přesunula do quest odměn).
Odkázal by mě někdo na něco pěkného? Nebo rovnou pomohl? Asi nejlepší by bylo připojit se na mumble, co?
Jinak, budu (už klasicky) zase energy sniper. K tomu bych na začátku rád rozjel všehoschopného minera/energy crafta.
Co jsem četl, teď už můžu mít neomezený počet profesí či co. Nebo je zastaralá wikina až tak moc?
Rád bych zase začal hrát. Fallout svět mě zase začal lákat. Ale se všema těma změnama jsem totálně mimo.
Připojit se zvládnu (nejsem lama), ale jsem tak trochu líný propočítávat všechny možné buildy a hledat si ten svůj ideální. Zejména tehdy, když se událo tolik změn (zjevně spousta starých nevyužitých perků se přesunula do quest odměn).
Odkázal by mě někdo na něco pěkného? Nebo rovnou pomohl? Asi nejlepší by bylo připojit se na mumble, co?
Jinak, budu (už klasicky) zase energy sniper. K tomu bych na začátku rád rozjel všehoschopného minera/energy crafta.
Co jsem četl, teď už můžu mít neomezený počet profesí či co. Nebo je zastaralá wikina až tak moc?
Colombo- Poèet pøíspìvkù : 32
Colombo napsal:Čau děcka, někteří si mě určitě pamatujete.
Zdravím, vyplatí se dělat ted jen biggunery a toho leseráka jako druhýho třeba. Doporučil bych ti si uělat rekeťáka na začátek. Připoj se na mumble a domluví me se zatím....
Colombo napsal:Čau děcka, někteří si mě určitě pamatujete.
Zdarec, kdyžtak hoď ještě nějakou krátkou přihlášku, jinak tady mumble, zatím:
Ahoj posílám návod na komunikační program mumble verze 1.2.3:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Instalace / Přihlášení
1.) Stáhneme si a nainstalujeme Mumble verze 1.2.3 popř. 1.2.2.
2.) Spustíme program a odklikáme počáteční nastavení.
3.) Ze záložky Server vybereme -> Connect
Objeví se okno Mumble Server Conect
4.) V novém okně odklikneme Add new
5.) Doplníme přihlašovací údaje:
1. Server: - zde jsme nejčastěji
label: libovolný
address: mumble.hostmania.eu
port: 64751
username: libovolný
2. Server: - druhý server na akce
label: libovlný
address: m1.fode.eu