Fallout 1 a Fallout 2
2 posters
Strana 1 z 1
Fallout 1 a Fallout 2
Dobrý den, chci se zeptat jestli Birtská verze Fallout 1 a Fallout 2 ma britskou nebo americkou anglictinu. Co se tyce Fallout 3 a NV tak sem si jistej ze maji americkou predem dekuji mejte se
LennY- Poèet pøíspìvkù : 10
Re: Fallout 1 a Fallout 2
Podle mě má na sto péro americkou, už jenom slova jako armor nebo honor se v britské nevyskytují. Další věc jsou namluvené dialogy, které už podle přízvuku mají naprosto typickou US angličtinu. A propos, nebylo by to trochu divný, kdyby všichni v postapo america mluvili britskou angličtinou? Věř, že pak by to moc američanů nehrálo (je to jako bys točil dokument z jižních čech a všichni tam mluvili s ostravskym přizvukem bo chachaři tež umi ryby chytat )
EDIT: Teprv teď jsem si všiml, že mluvíš o britské verzi (jsem ani nevěděl že existuje lol). Jako je možný, že si někdo dal práci a ty dialogy přepsal pro brity, každopádně ty nahraný dialogy jak tam mluví hlava třeba Marcuse, to je americká angličtina. Podle mě ty verze jsou různý kvůli rozdílný cenzuře (hořící postavy místo dětí), nesázel bych moc na to, že se budou lišit i jazykově.
EDIT: Teprv teď jsem si všiml, že mluvíš o britské verzi (jsem ani nevěděl že existuje lol). Jako je možný, že si někdo dal práci a ty dialogy přepsal pro brity, každopádně ty nahraný dialogy jak tam mluví hlava třeba Marcuse, to je americká angličtina. Podle mě ty verze jsou různý kvůli rozdílný cenzuře (hořící postavy místo dětí), nesázel bych moc na to, že se budou lišit i jazykově.
Kelin- Poèet pøíspìvkù : 150
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: