prihlaska - Dias
2 posters
Strana 1 z 1
prihlaska - Dias
Cau, doslech jsem se, ze je ve hre celkem velka cz/sk komunita, hraju jenom par dni a jsem tak trochu bezradnej..prozatim mam postavu Drex na farmeni (unarmed) a asi 4 dalsi, ktery jsou k ....., potreboval bych v prvni rade poradit s buildem na pvp popr. nejaky normalni pve, abych zabil neco lepsiho jak krtka
celkem slusnej mi prijde plamenomet se stealth..jinak mam spis rad small guny..k plamenometu me napadlo:
5/7/10/2/8/8/1
small frame, loner
weapon handling, toughness, pyromaniac, lifegiver, pyro+, life+, bonus rate of fire, life++
big guns 272%, sneak 135%, outdoor 56%, hp 284?
pak kdyztak sniper:
4/6/5/2/6/8/10
small frame, finesse
more critical, weapon, handling, even more critical, sharpshooter, better criticals, lifegiver, right between the eyes, bonus rate of fire (mozna vic lifegivera)
small guns 255%, sneak 107%, outdoor 42%, hp 135
spatny, dobry?
celkem slusnej mi prijde plamenomet se stealth..jinak mam spis rad small guny..k plamenometu me napadlo:
5/7/10/2/8/8/1
small frame, loner
weapon handling, toughness, pyromaniac, lifegiver, pyro+, life+, bonus rate of fire, life++
big guns 272%, sneak 135%, outdoor 56%, hp 284?
pak kdyztak sniper:
4/6/5/2/6/8/10
small frame, finesse
more critical, weapon, handling, even more critical, sharpshooter, better criticals, lifegiver, right between the eyes, bonus rate of fire (mozna vic lifegivera)
small guns 255%, sneak 107%, outdoor 42%, hp 135
spatny, dobry?
Dias- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: prihlaska - Dias
Ahoj, mno pokud nemáš sneak aspoň 250%, tak se to fakt nevyplatí. Flamer použiješ maximalně na ty krtky. Sniper který nevidí aspoň 50 hex není sniper, taky co to vidím, lichá endurance prosím, toto né. Být tebou šel bych do prachsprostýho burstera na sg, něco jako pětka síla, desítka endurance, desítka agilita a luck jedna. Vzal by sis klasicky nějaký toughness, tři lifegivery, brof, nějaký bonus ranged damage a to už hned bude jízda o něčem jiným
Jinak charismu dávej buď 1 pro čistou bojovku nebo 3, pokud nechceš dělat další postavy.
Jinak charismu dávej buď 1 pro čistou bojovku nebo 3, pokud nechceš dělat další postavy.
Kelin- Poèet pøíspìvkù : 150
ok
cau, tak uz sem si vytvoril i bojovou postavu, sice me dost trapi expeni, protoze kdyz uz splasim nebo si vyrobim zbran, sunda me pk, ale snad to nejak pude..jestli teda muzu poprosit o prijeti postav Lars, Drex a Glock
Ono to funguje trochu jinak než si asi představuješ, na bázi tě v tuto chvíli nemá cenu zapisovat, hlavní báze je pro bojový postavy nejlépe na maximálním levelu (nebo hodně vysokým).
Dám ti ovšem přístup do gangový sekce, kde se dozvíš mnoho užitečných informací jak o hře, tak i o gangu. Hlavně se zaměř na sekci komunikace, tam vyhledáš údaje na mumble (tam se schází celý gang), popřípadě IRC (tam jsem zas převázně já ). No detaily dohodneme přímo přes mumble nebo IRC, tak se zkus dostavit.
Dám ti ovšem přístup do gangový sekce, kde se dozvíš mnoho užitečných informací jak o hře, tak i o gangu. Hlavně se zaměř na sekci komunikace, tam vyhledáš údaje na mumble (tam se schází celý gang), popřípadě IRC (tam jsem zas převázně já ). No detaily dohodneme přímo přes mumble nebo IRC, tak se zkus dostavit.
Kelin- Poèet pøíspìvkù : 150
jo diky, to jsem presne potreboval ..
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: