v boji mi hra spadne
3 posters
Strana 1 z 1
v boji mi hra spadne
vždy, když lootuju stuff a mám už plný inventář, hra se mi sekne (čas na crafting a podobně se odečítá, pohybovat po mapě se mohu myší, s věcma mohu taky manipulovat...) ale postava stojí na místě a nedělá nic, pak mi to spadne a objevim se někde na spawnu jako kdybych umřel, i když nejsem v boji... popřípadě mě hra vykopne po minutě.. lognout se mohu a vše funguje ale po chvilce mě to vykopne.. je to bug, nebo mám něco s kompem, nebo mě prostě ta hra nemá ráda..????
mimochodem, když spouštim mumble.. napíše mi to: server vrátil odkaz... co to znamená..? smazání a nová instalace nepomohla...
(veškerý problémy začaly s příjezdem do UK)
předem dík moc za rady.. kuňák (KunaCZek)
mimochodem, když spouštim mumble.. napíše mi to: server vrátil odkaz... co to znamená..? smazání a nová instalace nepomohla...
(veškerý problémy začaly s příjezdem do UK)
předem dík moc za rady.. kuňák (KunaCZek)
kunak- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: v boji mi hra spadne
Děje se to opravdu vždy? Jakože vždy jako třeba z dvaceti opakování to dvacetkrat takto přesně spadlo? Pokud jo, pak ti neporadím, jinak podobný problémy mám taky občas. Je to připojením k internetu, kdy ti internet na chvíli vysadí, ty přestaneš mít kontakt se serverem a NPC v encounteru tě zabijou (přesněji, zabijou tvoji off postavu).
Jinak co se týče mumble, zkus odinstalovat a potom nainstalovat tento opravný balíček:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Jinak co se týče mumble, zkus odinstalovat a potom nainstalovat tento opravný balíček:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Kelin- Poèet pøíspìvkù : 150
Re: v boji mi hra spadne
Mě to dělalo to samí to padání hry vyřešil update ale musel sem ho opakovat asi 10x a ten mumble mi teď pořešil reinstal kompu
Agraiel- Poèet pøíspìvkù : 3
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: