Fallout Online Reloaded
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Poznamenaný a jeho gang

3 posters

Goto down

Poznamenaný a jeho gang Empty Poznamenaný a jeho gang

Příspěvek  Kelin Sun Jul 24, 2011 2:41 pm

Před pár dny se stala velmi nemilá událost v Renu, kdy jistý český gang v čele s Poznamenaným sejmul pár našich hochů. Byl bych rád, aby se tu vyjádřili všichni zúčastnění k celkové situaci mezi oběma gangy.

Poznamenaného gang prakticky neznám, vím jen že se jedná o pár lidí, kteří se zdáli že chtějí pomáhat v boji proti nepřátelům. Do této chvíle jsem neměl jediný problém. První nejasnost byla v okamžiku, kdy se mi ozval John z C88 a divil se co s námi dělá Alison. Udivilo ho to, protože ho sejmul(a) v nějakým encounteru. Navzdory tomuto nám šel John do Rena pomoct a hádejte co? Alison ho sejmula, i když neměl v nicku Mordino. Na to samé si ztěžoval i adams, který byl rovněž zabit touto Alison.

Pokud zmíním přestřelku v Renu z mého hlediska, sám jsem se potkal chvíli před tím s Poznamenaným a bez toho že bych zaútočil, normálně jsme kolem sebe běhali. Očekávál jsem, že je to tedy jakási posila z jejich strany a už jsem to dál neřešil. O pár minut později slyším kluky jak říkají, že se někdo objevil na commercial. Aniž by byl z naší strany jakýkoliv odpor, Poznamenaný nás všechny do posledního pobil. Nemůžu potvrdit, ale doslechl jsem se že se tu objevily i drobné urážky z jejich strany nad našimy těly.

Takováto situace se přirozeně může stát, ale to co se dělo potom mě vyrazilo dech. Očekával bych celou bandu na komerci jak tam stojí a čeká na nás, až se vrátíme pro svoje věci. Vůbec nic takového se bohužel nestalo, lootli co mohli a utekli. Jediný kdo se vrátil byl sám Poznamenaný "v modráku" (asi aby chudák o nic nepřišel) rozhodnutý nám otravovat život prázdnými plky a výsmívat se nám. Místo činů prázdná slova. Jakmile jsem ho tedy viděl v tomto postavení bez milosti jsem ho sejmul, protože pohár mé trpělivosti v tomto momentu přetekl. Ačkoliv byl několikrát vyzván ať přijde zpátky se svým týmem, stále jen opakoval jak jich je málo a stále se vracel v bluesuitu.

No dobře, asi to nebyl nejlepší způsob jak se nám omluvit, i přes to všechno bych býval byl ochoten uznat, že to byl pouhý omyl z jejich strany. Nicméně to bych musel vidět nějaký zájem, očekával bych totiž, že toto téma tu založí sám Poznamenaný a bude se to tu snažit řešit. Měl na to dost času si myslím.

Z výše uvedených důvodů, pokud Poznamenaný nepřijde s opravdu dobrou prezentací jeho verze příběhu a nebude vidět snaha tuto situaci řešit, až do odvolání bude on i všichni jeho lidé považováni jako nepřátelé gangu. Důsledky jsou myslím víc než zřejmé.

Ještě dodám, pokud budete argumentovat tím, že jste naše nicky neznali, moc si nepomůžete protože to je proti politice celého našeho gangu a vlastně tímto argumentem by jste se automaticky začlenili do početné skupiny našich nepřátel.
Kelin
Kelin

Poèet pøíspìvkù : 150

Návrat nahoru Goto down

Poznamenaný a jeho gang Empty Re: Poznamenaný a jeho gang

Příspěvek  Poznamenany Tue Jul 26, 2011 9:37 pm

No Celkem souhlasím, teda až na drobné nejasnosti (asi tak půlka sou kecy):
- tako zpráva nemá za účel "vyjednávat", maximálně provokovat Cool
- nicky jsme fakt neznali nikdo nám žádnej seznam nedal, vy také střílíte i jiné lidi než ty s nickem Mordino (špatnej pokus) Very Happy
- opravdu sem vás nepostřílel sám měl jsem doprovod, nepostříleli sme všechny a párkrát jste si taky vystřelili (ale teda nic moc ...) Wink
- ŽÁDNÉ URÁŽKY nad vašimi těli nepadli, spýše obráceně po nějaké spletité azbuce se me někdo zeptal zda nejsem debil či tak nějak, zřejmě mu kladná odpověď nestačila Sad
- po akci jsem šel zjistit co se vlastně stalo, jestli sme fakt stříleli do čechů ..., 2x mě bez jediné odpovědi sejmuli (provokovat sem začal až pak Razz )
- následovalo jednání prostřednictvím dinamitu a 8 minutového respawnu, poté jsem byl obeznámen že odteď jsme nepřátelé, budete nás střílet, je to již hotová věc a basta fidli (tak proč zakládat téma?) lol!
- věci NIKDO vrátit nechtěl prý tam šlo o princip? Suspect (vidíme nějaký borce co zabíjí někoho bez zbroje tak si je jdeme vyzkoušet)
- řeči typu "aby chudák o nic nepřišel" si laskavě odpusťte, dával sem vám zbroje prachy zbraně ... i opravoval věci, v tomhle ohledu jste mi ještě dlužni (ale je to typicky lidské chování = dává - tolerujem, udělá nedopatření Twisted Evil - nepřítel č. 1)

Měli by jste pochopit, že na druhém konci drátu je skupina lidí, která Fonline bere jenom jako prostředek na odreagování, a jistou formu zábavy. Nehrajeme každej den a využíváme funkci uninstall.

Tak to by asi tak bylo všechno z naší strany: je nám úplně jedno jak si to vyložíte, tento komentář je čistá pravda, spýše nechápeme VÁŠ POSTOJ - JE TO JENOM VIRTUÁLNÍ REALITA TAK TO TAK NEBER ČLOVĚČE, jednou dostaneš ty jednou zase jinej člen tvýho klanu. tongue A poslední věc co nechápu je jak nás má to vaše odsouzení "zastrašit" nicky našich obchodních charakterů neznáte (takže je přeci nesmíte střílet ne? Twisted Evil byli by jste pk) a u ostatních je nám to šoufl, teda pokavaď vás vůbec někdy potkáme.

Tímto se tedy loučím se všemi přáteli které u vás snad ještě furt mám a tim ostatním posílá Alison pac a pusu, podle vkusu Very Happy .

Ještě prosím o smazání mého účtu tady na "fóru" aby se předešlo řečím o "kradení informací", rovněž upozorňuji psavce že odpovědi se k nám už asi nedostanou. cheers cheers cheers

Poznamenany

Poèet pøíspìvkù : 4

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kelin Tue Jul 26, 2011 11:14 pm

Ještě prosím o smazání mého účtu tady na "fóru" aby se předešlo řečím o "kradení informací"
Žádné kradení nemůže nastat ani kdybys chtěl, přístup do sekcí určených jen pro členy gangu beztak nemáš.
rovněž upozorňuji psavce že odpovědi se k nám už asi nedostanou
...z toho vyplývá že tímto tvým výrokem je celá věc uzavřená.
Kelin
Kelin

Poèet pøíspìvkù : 150

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  AtomicWrangler Wed Jul 27, 2011 8:18 pm

lol! ŽÁDNÉ URÁŽKY nad vašimi těli nepadli, spýše...blablabla...nezájem,ale tahle věta je fakt krutá
Poznamenanej...nevim kdo ani odkud si,nicméně tvá čeština je skutečně něčim poznamenaná...
AtomicWrangler
AtomicWrangler

Poèet pøíspìvkù : 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  AtomicWrangler Mon Aug 01, 2011 11:58 pm

A jen tak mimochodem...pokud vim tak Poznamenanyho vobchodnik ma nick Incola.... I love you
AtomicWrangler
AtomicWrangler

Poèet pøíspìvkù : 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: