Requiem je otravný
+4
Fojtik
Mates31cz
Kelin
glumer
8 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Requiem je otravný
téma je silně provokativní a aspoň to tu vyvinulo nějakou činnost
glumer- Poèet pøíspìvkù : 110
Ano Keline, je to subjektivní názor. A proč mám teda pocit že polovina lidí dává za vinu NÁM že kvůli NÁM stojí 2238 za hovno, že MY odcházíme. Nás prostě 2238 nebaví protože ten server bez pořádného update nebo wipu jde do kytek, je to můj názor a nechce se mi tam hrát. Bedrunko, já za to nemůžu že máš hromadu stuffu a nikdo s tebou nechodí bojovat, mě to nezajímá. Ta hra mě nebaví a tak semnou nemluv jako kdyby kvůli mě ten server je takovej jakej je(mluvim o sobě jako o příkladu protože ste mluvily o nás)
Keline, nevím proč v tom vidíš lidi. Jak jsi říkal že je to každého rozhodnutí a názor že odcházejí(nebaví je to at uz jakyhokoliv důvodu), tak ten názor respektuj a nenut nám že MY za to můžeme. Nemůžeme, za to si může ten server sám, můžou za to developeři který tam nehoděj ani jeden update ikdyž ho mají hotovej.
A lidi sorry, jestli vy se na 2238 nudíte a vyčítáte to ostatním tak s tím si běžte třeba doprčic
Kdyby ten server nestál za hovno tak bych tam hrál. Kdyby nebyl Requiem tam bych ani nezapl Mumble. Takovej názor maj všichni co na tom requiemu hrajou. Na co byste si stěžovali pak ? Ale vy už byste si něco našli ? At uz heslo na Mumble, nebo omezenost VSB atd atd atd že ?
A prosil bych, jestli máte trošku slušnosti tak už nemazejte moje příspěvky na vašem foru
Keline, nevím proč v tom vidíš lidi. Jak jsi říkal že je to každého rozhodnutí a názor že odcházejí(nebaví je to at uz jakyhokoliv důvodu), tak ten názor respektuj a nenut nám že MY za to můžeme. Nemůžeme, za to si může ten server sám, můžou za to developeři který tam nehoděj ani jeden update ikdyž ho mají hotovej.
A lidi sorry, jestli vy se na 2238 nudíte a vyčítáte to ostatním tak s tím si běžte třeba doprčic
Kdyby ten server nestál za hovno tak bych tam hrál. Kdyby nebyl Requiem tam bych ani nezapl Mumble. Takovej názor maj všichni co na tom requiemu hrajou. Na co byste si stěžovali pak ? Ale vy už byste si něco našli ? At uz heslo na Mumble, nebo omezenost VSB atd atd atd že ?
A prosil bych, jestli máte trošku slušnosti tak už nemazejte moje příspěvky na vašem foru
Hololasima- Poèet pøíspìvkù : 10
Jako nezlob se, ale já nikde nikomu nevnucoval "že VY za to můžete", to nevim kdes tohle vyčetl. Naopak ty každýmu vnucuješ 2238 je naprd pojďte na requiem (naprosto otevřeně v předchozím postu). Já jen konstatuju situaci na 2238 která tu nastala a nikdy bych si nedovolil napsat že za to můžete vy. Naopak já jako jeden z mála vaši volbu respektuju a pokud vim tak jsem neřekl ani slovo o tom že jste udělali něco špatně. Schválně zmiňuju i Sakula a jeho dotu, protože jsem nikdy ani necekl, že hraje něco jinýho.
Naopak mi přijde silně ofenzivní vaše vyjadřování na stranu Hawks, o tom že nejsme schopný a že si za vykradení báze můžeme sami atd. Přitom to je věc, která nejde 100% eliminovat a ty to víš. Občas se logne vožralý GMko a to pak se dějou věci. Jako jo beru, jednou je to vtipný, podruhý možná taky ale pokud se to opakuje se železnou pravidelností tak se nezlob.... Ale jen jak si někdo veme do huby VŠB tak se aristokrati div nemůžou rozkrájet.
PS: Pokud vim tak práva na mazání postů tu má jen Fojtik a Bača, tak to prosím adresuj jim.
Naopak mi přijde silně ofenzivní vaše vyjadřování na stranu Hawks, o tom že nejsme schopný a že si za vykradení báze můžeme sami atd. Přitom to je věc, která nejde 100% eliminovat a ty to víš. Občas se logne vožralý GMko a to pak se dějou věci. Jako jo beru, jednou je to vtipný, podruhý možná taky ale pokud se to opakuje se železnou pravidelností tak se nezlob.... Ale jen jak si někdo veme do huby VŠB tak se aristokrati div nemůžou rozkrájet.
PS: Pokud vim tak práva na mazání postů tu má jen Fojtik a Bača, tak to prosím adresuj jim.
Kelin- Poèet pøíspìvkù : 150
Mno možná to s tím přechodem na Requiem nebude subjektivním názorem, ale davovou psychózou, ale to je jen můj subjektivní názor. Smazal jsem jen jeden posměšnej, provokativní příspěvek v topicu (při vší slušnosti), kterej sloužil pro rozdávání hesel na mumble pro většinu lidí co nejsou autorizovaný na mumble (již po třetí). Nadávka o omezenosti VŠB tu nebyla zmínka, pouze její opak, aby nedošlo k této mýlce (došlo). Bedrunko hraj ještě po wipu (ze začátku hrajou všichni), a když tě to nebude bavit nebo budou lidi zas odcházet, tak už to nehrej nebo změň server pro změnu...
Fojtik- Poèet pøíspìvkù : 419
Já už Fojto po wipu hrát nebudu, důvody jsem napsal o pár příspěvků výše. Ono to fakt zabere spoustu času expit, shánět surky, vyrábět si equip...
Pak to všechno máš a je ti to na nic.
Ze začátku možná budou hrát všichni, ale jak dlouho?
Vím že chápeš co tím myslím.
Držte se chlapi a nandejte to PKčkám.
Pak to všechno máš a je ti to na nic.
Ze začátku možná budou hrát všichni, ale jak dlouho?
Vím že chápeš co tím myslím.
Držte se chlapi a nandejte to PKčkám.
bedrunkabar- Poèet pøíspìvkù : 66
No je to škoda, z nováčka jsme díky jeho vůli udělali profesionálního zabijáka a teď bude končit . Ten stuff se dá získat taky snadno, obětovat jeden den a je stuff na týden i bez toho kraftění. Kdyžtak se někdy objev podívat se, popřípadě ti můžem pak půjčit postavu s equiptem. Měj se Bedre, byla s tebou sranda...
No ja se teď snažím spolu s dalšími vytvořit město z base ve stylu Children of cathedral a to by mělo zabavit lidi dýl jak na začátek serveru.
Bysme mohli udělat něco na styl FOnline2238 Tournament, kde z nějakých cca 200 hráčů se vybere nejlepší ve svý kategorii (sniper, bigguner, p90,...).
Do zabijáka mám ještě daleko, ale už alespoň nejsem úplný trotl
Do wipu ještě nekončím takže když bude nějaká akce tak se určitě přidám. Pokud si nevzpomenu na heslo na mumble tak mě po večerech najdete v hinkly.
Do wipu ještě nekončím takže když bude nějaká akce tak se určitě přidám. Pokud si nevzpomenu na heslo na mumble tak mě po večerech najdete v hinkly.
bedrunkabar- Poèet pøíspìvkù : 66
aky je vlaste hlavny rozdiel medzi 2238 a requiem? Requiem je nieco ako 2238 v "druhom veku" či ako?
na requiemu prý využívá víc lidi proxy takže to tam skoro vypadá jako by tam bylo víc hráčů, je tam lépe dostupný equip
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: