Requiem je otravný
+4
Fojtik
Mates31cz
Kelin
glumer
8 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Requiem je otravný
Nezměníme buďto server mumblu nebo program na komunikaci? Je to docela otrava poslouchat ty trapáky a tahat tam své nováčky, které se nám snaží akorát přebrat.
glumer- Poèet pøíspìvkù : 110
Re: Requiem je otravný
I když mě osobně requiem neoslovil respektuju ostatní co to baví. Už po dlouhou dobu máme na mumble kanály pro jiný hry jako Battlefield, Dota apod. problém je v tom, že už je na req víc lidí než na 2238. I kdybysme změnili komunikační program nic by se nezměnilo, pořád bysme byli 3-4 a zbytek by zůstal na původním mumble.
Navrhuju tedy hrstce odpadlíků z 2238 aby si našli nějakou jinou zábavu než TC a klasický PvP, protože na to počtem ani kvalitou prostě nemáme. Příkladem může být nějaký druh role-play (jaký třeba vymyslel Glumer s dětmi katedrály, nezní vůbec špatně), lovení PK v encounterech, lovení PK ve městech, farmení na raiderech, karavanách, enklávě, obchodování, Hinkley... zkrátka stále tu lze nalézt zábavu.
Navrhuju tedy hrstce odpadlíků z 2238 aby si našli nějakou jinou zábavu než TC a klasický PvP, protože na to počtem ani kvalitou prostě nemáme. Příkladem může být nějaký druh role-play (jaký třeba vymyslel Glumer s dětmi katedrály, nezní vůbec špatně), lovení PK v encounterech, lovení PK ve městech, farmení na raiderech, karavanách, enklávě, obchodování, Hinkley... zkrátka stále tu lze nalézt zábavu.
Kelin- Poèet pøíspìvkù : 150
Mně nejde o počet lidí mně jde o otravné kecy VSB je to trapné a otravné a přebírat nám hráče to je těžká ubohost, zvlášť když je jako trotli nabíráme po městech.
A to jim v tom chceš násilím bránit? Pokud je requiem baví víc tak ať si tam jdou, pokud nechceš poslouchat VŠB tak můžeš jít vždy do jinýho kanálu kde budou Hawkové.
Proc se zmenilo heslo na Mumble ????
Mates31cz- Poèet pøíspìvkù : 1
Bylo tu podezření na infiltraci, heslo ti pošlu soukromou zprávou...
Podezdření nebylo, to se vědělo hned podle nicku, spíš mám pocit, že všb ho potkali na requiemu a pozvali na mumble jen tak ze srandy, což následovalo zaheslováním.
Fojtik- Poèet pøíspìvkù : 419
Jo když tě nebaví poslouchat naše kecy a vadí když vám bereme vaše nesvéprávný nováčky tak jdi do jinýho kanálu a vaším nováčkům při přihlašování do gangu zakaž hraní ostatních serverů kromě 2238.
Nezdá se ti to docela dost uhozený ? Hm ?
EDIT: Koho jsi myslel ? Koho jsme potkali na Requiemu ? Myslíš to že jsem zahesloval mumble protože to chtělo a mimo jiné taky pro to že tam byl ProKiller ? Jestli jo tak máš pravdu, a jestli ne tak blbě plácáš.
Nezdá se ti to docela dost uhozený ? Hm ?
EDIT: Koho jsi myslel ? Koho jsme potkali na Requiemu ? Myslíš to že jsem zahesloval mumble protože to chtělo a mimo jiné taky pro to že tam byl ProKiller ? Jestli jo tak máš pravdu, a jestli ne tak blbě plácáš.
Hololasima- Poèet pøíspìvkù : 10
Mno Prokillera, nick měl TankForYou na mumble. Jak jsem se logl, tak jsem byl zmatenej co tu dělá, pak mi došlo, že jste ho jednou potkali na requimu, tak jsem si to takhle domyslel.
Já jen nechápu co s tím má společného Requiem. Jo já zapoměl, REQUIEM JE ŠPATNÝ !!! BERE NÁM HRÁČE Z 2238
Heslo je nové protože prostě to tak je. S heslem byste problém neměli kdybyste byli schopní udělat si certifikát. Tečka
Heslo je nové protože prostě to tak je. S heslem byste problém neměli kdybyste byli schopní udělat si certifikát. Tečka
requiem špatný třeba není ale ty otravné kecy si můžete nechat mně je šumák kdo tam hraje
Glumere, určitě moc dobře víš jak Mumble funguje a tak taky určitě dost dobře víš že když někoho nechceš poslouchat tak můžeš jít do jiného kanálu, nebo nám ostatním co nás nemáte rádi říct at jdem do jiného.
Já si na nic nesťěžuju, možná ze začátku, protože requiem vážně bere hráče a postupně zabil 2238. Pamatuju si když nás chodilo 15 a až 19 na TC a teď je to díky requiemu zabitý, protože nikdo nemá zájem chodit na TC (z počátku jo kdo hrál oba zároven, teď nikdo). Lidi přešli na requiem nic s tím nenadělám a už jsem to dávno vzdal, teď jen čekám na wipe, popřípadě příležitostně zajdu na TC s frantíkama a do Hinkley. Takže nějakej hratelnější Requiem je mi volnej. Na Prokillera jsem odpovídal podle příspěvku a dal svojí domněnku jak to mohlo být, že se u nás objevil, což se ukazálo jako pravdivé. Nenaznačoval jsem na debilitu VŠB nebo omezenost, když si na vlastní mumble přizvali nepřítele, tak jak to dělají francouzi. Requiem dávno neřeším, jenom v poslední době mi stejně jako ostatním vadí trapný keci na účet Hawků, což vedlo k tomuhle návrhu na stěhovaní z mumble od Glumera.EDIT: Koho jsi myslel ? Koho jsme potkali na Requiemu ? Myslíš to že jsem zahesloval mumble protože to chtělo a mimo jiné taky pro to že tam byl ProKiller ? Jestli jo tak máš pravdu, a jestli ne tak blbě plácáš.
Takže klííííd...
Naposledy upravil Fojtik dne Thu May 12, 2011 8:49 pm, celkově upraveno 2 krát
šlo o to že jsme byli v kanálu hinkley, protože tam jsme byli i ve hře, ale že tam budou nějaké trapné narážky, že když si dovedeme nováčky, že první co vás napadne je snažit se je hned lanařit je to ubohé. Pokud tam někdo chce přejít, ať si de mně je to šumák, ale pokud jak trotli někoho zháníme po hře a jak se objeví na mumblu - Nechceš jít na requiem tam je to lepší a bla bla bla bla
Glumere, dost novacku se nas na requiem i pta...tak kdyz o nem chce vedet vic tak proc mu o nem nerict, rikame jim klady a zapory a rozdily s 2238...napriklad Lesie nebo jak se ten novacek jmenuje...tomu sme rekli at zustane na 2238, pomohli sme mu tam...imir s nim sehnal kuze na stan a dal mu veci na expeni, ja sem mu taky dal munici, zbrane, drogy a armory na expeni....ty to vidis jenom z ty spatny stranky glumere...VSB sou ty spatny, lanarej lidi...kravina....jo a k tomu ze jak blbci nabirate lidi ve mestech? pak neni cemu se divit kdyz nekdo vykrade bazi....
Om3n- Poèet pøíspìvkù : 4
škoda že šel 2238 do kytek kvůli odchodu většiny hráčů.
Člověk si 3 měsíce teží surky s PK za zády, craftí equip, obchoduje s obchodníky se zloději za zády, měsíc si pak konečně zahraje nějaký TC nebo jiné bojové akce a pak utrum.
Hráči odejdou, všechen ten pracně sehnaný equip je k ničemu, přitom by se krásně dalo chodit na akce, CS je na 2238 spousta.
Po wipe už hrát nebudu, nemám zájem dopadnout zase stejně jako teď.
Mějte se.
Člověk si 3 měsíce teží surky s PK za zády, craftí equip, obchoduje s obchodníky se zloději za zády, měsíc si pak konečně zahraje nějaký TC nebo jiné bojové akce a pak utrum.
Hráči odejdou, všechen ten pracně sehnaný equip je k ničemu, přitom by se krásně dalo chodit na akce, CS je na 2238 spousta.
Po wipe už hrát nebudu, nemám zájem dopadnout zase stejně jako teď.
Mějte se.
bedrunkabar- Poèet pøíspìvkù : 66
bedrunkabar napsal:škoda že šel 2238 do kytek kvůli odchodu většiny hráčů.
to neni chyba hracu ze odchazej, to je chyba 2238 ze je nudnej
Om3n napsal:bedrunkabar napsal:škoda že šel 2238 do kytek kvůli odchodu většiny hráčů.
to neni chyba hracu ze odchazej, to je chyba 2238 ze je nudnej
To si nemyslím, já se nenudil.
bedrunkabar- Poèet pøíspìvkù : 66
Mno tak já si třeba myslím, že nemáte zcela pravdu ani jeden. Nelze říct paušálně, že je 2238 "nudný". Z pohledu na statistiky má pořád velkou základnu hráčů (dokonce větší než opěvovaný requiem) a mě třeba osobně i přes všechny chyby a nedostatky baví stále víc než alternativní servery. Já mám teorii proč se to stalo. Většina zkušených hráčů, řekněme "tahounů" odešla jinam (a je jedno jestli req, dota, mariáš nebo prostě nemají čas hrat) a došlo to do fáze, kdy v našem teamu zbyli jen řadoví hráči a hlavně už nás je jen pár. Podle mě bysme se v tuhle chvíli měli dát zpátky dokupy z francouzima, protože jedině tak máme alespoň mizivou šanci užít si trochu toho pvp (a kdo ví, možná i nakopat čouznům zadky).
Popravdě na každém takovém servru může vzniknout nuda. Problémem je to, že svět je relativně volně hratelný a o zábavu se starají hlavně hráči sami proto jestli jste se na 2238 nudili tka je to tím, že nic nevytváříte :-)
a co tam mame vytvaret? je to uz pul roku ta sama hra, pokud vas to bavi ja vam to neberu... a keline...
" Nelze říct paušálně, že je 2238 "nudný". Z pohledu na statistiky má pořád velkou základnu hráčů (dokonce větší než opěvovaný requiem) a mě třeba osobně i přes všechny chyby a nedostatky baví stále víc než alternativní servery."
to co hraje na 2238 neni velka zakladna hracu...proste jenom neustale chodej novacci....a lidi odchazej kvuli tomu ze tam proste "neni" co delat...ano je tam arena....s jednou pouzitelnou ohranou mapou a zbranema na pytel...je tam PvE....ale neustale stejny a nezazivny...kdyz rikam ze 2238 je nudny nerikam ze je nudny pro vsechny...mluvim z pohledu cloveka kteryho to proste nebavi....
" Nelze říct paušálně, že je 2238 "nudný". Z pohledu na statistiky má pořád velkou základnu hráčů (dokonce větší než opěvovaný requiem) a mě třeba osobně i přes všechny chyby a nedostatky baví stále víc než alternativní servery."
to co hraje na 2238 neni velka zakladna hracu...proste jenom neustale chodej novacci....a lidi odchazej kvuli tomu ze tam proste "neni" co delat...ano je tam arena....s jednou pouzitelnou ohranou mapou a zbranema na pytel...je tam PvE....ale neustale stejny a nezazivny...kdyz rikam ze 2238 je nudny nerikam ze je nudny pro vsechny...mluvim z pohledu cloveka kteryho to proste nebavi....
Ano to je to co jsem se snažil vypíchnout, protože z toho co jsi psal by mohlo vyznít, že je to obecně platný fakt. Jsem rád, že jsi to sám uvedl na pravou míru, že se jedná o tvůj subjektivní názor který ti samozřejmě nikdo nebere.
Zpravidla mám zkušenost s tím, že odcházejí lidi co mají rozehráno více věcí (např. hráli už nějaké mmorpg předtím, hrají více her zároveň atd.). Lidi neodcházejí proto, že by tu nebylo co dělat, ale proto že tu nenašli to co hledají, např. lidi jako imír byli dávno předtím než tu nastala "doba temna" na TLA a bylo to v době relativně krátce po wipu. Z toho lze usuzovat, že už předtím určitým lidem vyhovoval víc systém TLA a ve skutečnosti hráli 2238 jen ze setrvačnosti. Prosím snažme se vyhnout frázím jako na 2238 je nuda, jděte na requiem nebo requiem je zlo, tahá hráče od 2238. Ani jedno není pravda. Každý ať si dopřeje co mu po chuti jest.
Zpravidla mám zkušenost s tím, že odcházejí lidi co mají rozehráno více věcí (např. hráli už nějaké mmorpg předtím, hrají více her zároveň atd.). Lidi neodcházejí proto, že by tu nebylo co dělat, ale proto že tu nenašli to co hledají, např. lidi jako imír byli dávno předtím než tu nastala "doba temna" na TLA a bylo to v době relativně krátce po wipu. Z toho lze usuzovat, že už předtím určitým lidem vyhovoval víc systém TLA a ve skutečnosti hráli 2238 jen ze setrvačnosti. Prosím snažme se vyhnout frázím jako na 2238 je nuda, jděte na requiem nebo requiem je zlo, tahá hráče od 2238. Ani jedno není pravda. Každý ať si dopřeje co mu po chuti jest.
tvoji zadost porusuje uz jenom nazev tematu a jenom bych chtel dodat...lide neodchazeji protoze hrajou vice veci...proc by hrali neco jinyho kdyby je 2238 bavilo?...napriklad ja...ja hraju uz jenom Fonline...nic jinyho...ale 2238 je pro me uz tak 4 mesice uplne stejna hra...zadnej kvalitni update...zadnej kvalitni event...netvrdim ze 2238 je shit....je to skvela hra kterou hraje hafo lidi...ale me uz nenaplnuje tak jako kdysi...tohle sme vcera resili s Holou a imirem...a dospeli sme k zaveru ze nebejt requiemu tak mozna uz ani mumble nezapnem...
Uznávám, to téma je hodně provokativní a myslím že jsem se k němu už výše jasně vyjádříl
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: