Bantz-pauza
+2
Kelin
Bantz
6 posters
Strana 1 z 1
Bantz-pauza
Nazdar chlapci,
Dám si trošku delší pauzu, protože Fonline mám už dost. Budu dál sledovat dění na fórkách a občas lognu do IRC, na mumble a do hry jen hodně příležitostně. Nemám v plánu přestat definitivně, ale alespoň na měsíc, dva bych to viděl.
Hrálo se mi s váma dobře, doražte kua někdy v Praze na sraz.
Dám si trošku delší pauzu, protože Fonline mám už dost. Budu dál sledovat dění na fórkách a občas lognu do IRC, na mumble a do hry jen hodně příležitostně. Nemám v plánu přestat definitivně, ale alespoň na měsíc, dva bych to viděl.
Hrálo se mi s váma dobře, doražte kua někdy v Praze na sraz.
Bantz- Poèet pøíspìvkù : 5
Re: Bantz-pauza
Musíš mi prozradit jak se to dělá, taky bych si chtěl dát pauzu a věnovat se více ostatním věcem (holka, škola atd.). Jsem tu jediný komu fonline přijde jako silně návyková droga?
Kelin- Poèet pøíspìvkù : 150
J, sem tam je to nuda, tak je to po čase potřeba. Tak za dva měsíce zase ahoj...
Fojtik- Poèet pøíspìvkù : 419
pokud mi do toho moc neleze škola tak pařím
glumer- Poèet pøíspìvkù : 110
pokud mi do toho moc neleze práce tak pařím
akorát už moc nechodím do akcí s francouzema
akorát už moc nechodím do akcí s francouzema
bedrunkabar- Poèet pøíspìvkù : 66
ani mi nemluv ja byl dnes prej proč jdeš v blusuitu? a prask a bylo po nas
glumer- Poèet pøíspìvkù : 110
s francouzema raději v modrákách, buď to totiž blbě dopadne a obere tě enemy nebo tě oberou frantíci, každopádně o výbavu přijděš tak jako tak
bedrunkabar- Poèet pøíspìvkù : 66
Jsou to kkti včera v BH sami nikomu nic neřekli šli nad FLC a krásně tam pochcípali.K mojí smůle jsem zrovna přišel do kanálu když skákali tak jsem se přidal.Myslím si že pan CH a pan LM by už neměli velet žadné akci.
Fewer.- Poèet pøíspìvkù : 80
Však tam hned po ty akci nad FLC byla spousta lootu, teda jen chvíli než tam přišly vysavače
Kelin- Poèet pøíspìvkù : 150
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: