PK a tageri
5 posters
Strana 1 z 1
PK a tageri
Pište sem o tageroch,zlodejoch alebo o PK.Napíšte jeho meno v hre, lokaciu okolo ktorej sa to stalo a pripadne ak vás o niečo obral.Začnem:Goup de Grace,zdžiava sa okolo VC.Tager a zlodej,obral ma o 25000zatok,zabil merca a vzal par dobrých zbrani. A ešte 2 PK IAM Legend aRatatata.
Duchan 1- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: PK a tageri
Paráda toho Ratatata jsme potkali jednou v Renu, nikdo něvěděl kdo to je, ať teď víme kdo to je.
Fojtik- Poèet pøíspìvkù : 419
Mám svůj soukromý seznam, už ho poslední měsích ani nedoplňuju, jen barvím chary na červeno, PKček je tolik že bych se upsal a přepínat na azbuku se mi nechce. Všechno lidi kteří vystřelili jako první, aniž bych si jich všímal:
dremar
Harley Quinn
Fass
Jeopardy
Vlazer
ZaNemesis
Chummer
Rononus
TurnBased
Corban Dalas
Chastener
HoLy fuck_:
Mojojojo
Arkus
caedus
ZaShadow
yoz kage
MazaumN
BigMistake
PILGORE
HUNterBOY
kitty
Tomixas_BG
Chastener
K_energy
Canep
Nihlus
Rybol
Dobra Rada
yoz ice
Makarov
Warhead
El Duderino
Lesny Jebaka
ponpidouu
Floodnik
zipooo
JEBAK LESNY
Max Damage
Saddler
Iszkur
lesi0
Drel
EnergyMaster
Vault boy
Chopin
dremar
Harley Quinn
Fass
Jeopardy
Vlazer
ZaNemesis
Chummer
Rononus
TurnBased
Corban Dalas
Chastener
HoLy fuck_:
Mojojojo
Arkus
caedus
ZaShadow
yoz kage
MazaumN
BigMistake
PILGORE
HUNterBOY
kitty
Tomixas_BG
Chastener
K_energy
Canep
Nihlus
Rybol
Dobra Rada
yoz ice
Makarov
Warhead
El Duderino
Lesny Jebaka
ponpidouu
Floodnik
zipooo
JEBAK LESNY
Max Damage
Saddler
Iszkur
lesi0
Drel
EnergyMaster
Vault boy
Chopin
bedrunkabar- Poèet pøíspìvkù : 66
Love is .......je PK,býva v baniach a mala so sebou mercov s raketometmi.
Duchan 1- Poèet pøíspìvkù : 4
Potkal jsem včera okolo VC nějakého Sweepera nebo tak něco, měl merky a čekal v encounteru, ti merci byli docela slabí ale nedal jsem je, se snajpou se člověk z obklíčení na 10 hexů neprobije.
Chtělo by to chodit tak minimálně ve dvou a více, nebo rovnou s merkama.
Ideálně by merky měli úplně zrušit, jejich využití je hlavně u PKček který si počkají až jim někdo spadne do encounteru. I když má člověk CA II tak stejně nestačí ani vystřelit, merky zrušit!!
Chtělo by to chodit tak minimálně ve dvou a více, nebo rovnou s merkama.
Ideálně by merky měli úplně zrušit, jejich využití je hlavně u PKček který si počkají až jim někdo spadne do encounteru. I když má člověk CA II tak stejně nestačí ani vystřelit, merky zrušit!!
Pokud vím, Sweeper je sneaker od nás, pravděpodobně s CH 1 takže by merky asi ani nepobral... nebo se pletu Paladine?
Kelin- Poèet pøíspìvkù : 150
Nepamatuju si to přesně, proto jsem tam napsal "nebo tak něco"
byl tam string "eep" to vím jistě, mám ho obarvenýho takže příště hodím obrázek až ho potkám.
Je ve Fonline nějaké logování událostí, že bych si pak jména PKček překopíroval z logu?
Někdo si pak udělá postavu s podobným jménem a omylem bude za PK, např. včera jsem mohl sundat typana "Vault Boy"
mám ho v listu jako PK pod jménem "Vault boy" - je to ta samá postava nebo ne? Tak jsem ho nechal jít.
byl tam string "eep" to vím jistě, mám ho obarvenýho takže příště hodím obrázek až ho potkám.
Je ve Fonline nějaké logování událostí, že bych si pak jména PKček překopíroval z logu?
Někdo si pak udělá postavu s podobným jménem a omylem bude za PK, např. včera jsem mohl sundat typana "Vault Boy"
mám ho v listu jako PK pod jménem "Vault boy" - je to ta samá postava nebo ne? Tak jsem ho nechal jít.
Jasný, chápu. Na tohle byl výborný colorizing když ještě fungoval. Problém je že hodně lidí používá podobný nicky a pak se to lehce splete. Tuhle jsem v redingu potkal Dr Quinn, myslel jsem si že je to Fuxa, ale když jsem zjistil že nemluví česky a v dole po mě šla, tak sem ji sejmul.
Kelin- Poèet pøíspìvkù : 150
tak další PKčka:
Dks. Azteque
PaVuPapri
pompott
jenna haze
Nukem
.holy fuck
.holy fucka jsem potkal v TB ENC s ještě 2 lidma, dělal nejprve jako že "peace" a pak sundal jednoho z nich, tak jsem po něm začal z .223 a sniperovky, ale utekl mi na mapu. Je to 2x burster ze SMG, z blízka dává slušný damage.
Dks. Azteque
PaVuPapri
pompott
jenna haze
Nukem
.holy fuck
.holy fucka jsem potkal v TB ENC s ještě 2 lidma, dělal nejprve jako že "peace" a pak sundal jednoho z nich, tak jsem po něm začal z .223 a sniperovky, ale utekl mi na mapu. Je to 2x burster ze SMG, z blízka dává slušný damage.
V Gecko mine mě sejmul PKčko Nukem, když jsem šel ze hřbitova tak jsem náhodou našel jeho auto i s klíčem, dal jsem si ho do stanu a zašel zpátky do mine napsat mu že mu děkuju za auto :-)
Big Swine cakala na encounteri s mercami....vzala mi snipru
Slaver- Poèet pøíspìvkù : 2
Big Swine je Paladin, kdyžtak můžeš přes něj to vyřešit o co šlo.
Fojtik- Poèet pøíspìvkù : 419
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: