Pomoct prosim
2 posters
Strana 1 z 1
Pomoct prosim
Nějakej čásek jsem teď byl mimo, a když se chci vrátit aktivně do hry, nejde mi spustit.. stahl jsem nového klienta, provedl ubdate.. a nic.. ani mi to nenaskočí.. poradí někdo něco ?
Re: Pomoct prosim
Zdarec,
včera jsme to řešili s Bačou. Vyšly dva importanty, podle kterejch se má něco přepsat, něco doplnit... Je to kdyžtak v launcher.exe s adresáři se hrou.
IMPORTANT:
Run the updater to receive new files and delete the file named 94.23.237.127.2238.cache in the data folder.
In the FOnline.cfg file, find the line "PatchDatPath=fonline.dat" and change it to "PatchDatPath=faction.zip".
DAT files entered deprecation stage, whenever a .zip file with the same name is downloaded, the corresponding .dat can be deleted. In addition, fonline.dat is deprecated.
- tady přepsat v FOnline.cfg text "PatchDatPath=fonline.dat" na "PatchDatPath=faction.zip", do toho dát update, smazat nějakou cache, která je tam uvedená
IMPORTANT:
- Clear the cache after the update is complete.
- If you get the message "Downloading data/scripts/client_parameters.dll. Size: 23 kb.
Unable to save file." in the update, create the folder scripts in /data.
- Doplnit do složky Data složku scripts, smazání chache po updatu
Nejlíp si to překopírovat jinam a zkoušet to...
včera jsme to řešili s Bačou. Vyšly dva importanty, podle kterejch se má něco přepsat, něco doplnit... Je to kdyžtak v launcher.exe s adresáři se hrou.
IMPORTANT:
Run the updater to receive new files and delete the file named 94.23.237.127.2238.cache in the data folder.
In the FOnline.cfg file, find the line "PatchDatPath=fonline.dat" and change it to "PatchDatPath=faction.zip".
DAT files entered deprecation stage, whenever a .zip file with the same name is downloaded, the corresponding .dat can be deleted. In addition, fonline.dat is deprecated.
- tady přepsat v FOnline.cfg text "PatchDatPath=fonline.dat" na "PatchDatPath=faction.zip", do toho dát update, smazat nějakou cache, která je tam uvedená
IMPORTANT:
- Clear the cache after the update is complete.
- If you get the message "Downloading data/scripts/client_parameters.dll. Size: 23 kb.
Unable to save file." in the update, create the folder scripts in /data.
- Doplnit do složky Data složku scripts, smazání chache po updatu
Nejlíp si to překopírovat jinam a zkoušet to...
Fojtik- Poèet pøíspìvkù : 419
Ted jsem našel v laucheru, že jsou obeznámený s tím, že to dělá bordel, tak to dali rovnou ke stažení tady:
Just download it, run, install in an appropriate folder, run the updater to check for recent updates, adjust the settings and then launch the game like normal.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Just download it, run, install in an appropriate folder, run the updater to check for recent updates, adjust the settings and then launch the game like normal.
Staženo, a stejně mi nenaskočí ani přihlašovací obrazovka... Jsem na netbooku, doma to taky skusim..
No zkusit to ještě s tím updaterem, kdyžtak podle prvního..
On už nikdo nehraje ? Dva dny tam courám, a nikoho jsem ještě nepotkal.. Jsem na základně The Hawks, a i moje ohrádka tam stále je... To mne potěšilo.
No hraje, ale ne už tak moc. Sem tam něco je..
J, pořád tam. Máme celkově myslím 5 bází, 1 outpost u ncrka, 1 jeskyni přimo u Necropolis, pak nováčkovska u BH - gass station, hlavní, ještě Depot a ten má Pego od nás.
Teď to vypadá, že když budou Vánoce se bude zas víc hrát, včera prej se fightilo pro Reddotům dlouhý boje. Dneska jsme něco přebrali bez boje.
Teď to vypadá, že když budou Vánoce se bude zas víc hrát, včera prej se fightilo pro Reddotům dlouhý boje. Dneska jsme něco přebrali bez boje.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: