Pořízení druhé báze
2 posters
Strana 1 z 1
Pořízení druhé báze
Chtěl bych si koupit lepší bázi, jenže nemůžu najít buď nějaký volný název poblíž NCR, nebo prostě přijít na to, jak k jednomu gangu přidat více bází. Potkal sem nějaké čechy, co říkali že mají přístup do několika bází - jak by to šlo zařídit?
Poznamenany- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: Pořízení druhé báze
Ahoj,
no můžeš být členem jen jednoho gangu, ale jde to udělat i tak, aby jsi viděl na mapě třeba 7 bází. Jak to udělat?
1. Koupě uplně první báze
2. Chci druhou bázi, odhlásím se od první báze, abych nebyl jejím členem (bez gangu). Z toho vyplývá:
- bázi na mapě můžu pořád vidět, ikdyž nejsem již členem gangu ---> pokud budu na bázi zabit, zmizí mi z mapy
3. Jsem odhlášenej z první báze, kterou i přesto vidím. Teprve těď můžu koupit druhou bázi, protože jsem bez gangu
4. Koupil jsem druhou bázi, na mapě vidím obě dvě
5. Obdobně lze zakoupit další báze
Dále...
Jestliže budu zabit na bázi, kterou vidím, ale nejsem jejím členem ---> zmizí z mapy ---> rychlejší řešení, než se přihlašovat a odhlašovat z báze do báze, abych bázi opětovně viděl:
Leader gangu (z jednotlivé báze), dá členovi jiného gangu (i nečlenovi) status FRIEND, poté ho přes tagnutí z báze, do které chce zapsat vezme dvakrát na mapu a pak jí uvidí
no můžeš být členem jen jednoho gangu, ale jde to udělat i tak, aby jsi viděl na mapě třeba 7 bází. Jak to udělat?
1. Koupě uplně první báze
2. Chci druhou bázi, odhlásím se od první báze, abych nebyl jejím členem (bez gangu). Z toho vyplývá:
- bázi na mapě můžu pořád vidět, ikdyž nejsem již členem gangu ---> pokud budu na bázi zabit, zmizí mi z mapy
3. Jsem odhlášenej z první báze, kterou i přesto vidím. Teprve těď můžu koupit druhou bázi, protože jsem bez gangu
4. Koupil jsem druhou bázi, na mapě vidím obě dvě
5. Obdobně lze zakoupit další báze
Dále...
Jestliže budu zabit na bázi, kterou vidím, ale nejsem jejím členem ---> zmizí z mapy ---> rychlejší řešení, než se přihlašovat a odhlašovat z báze do báze, abych bázi opětovně viděl:
Leader gangu (z jednotlivé báze), dá členovi jiného gangu (i nečlenovi) status FRIEND, poté ho přes tagnutí z báze, do které chce zapsat vezme dvakrát na mapu a pak jí uvidí
Fojtik- Poèet pøíspìvkù : 419
Díky. Ještě bych potřeboval vědět název nějakého volného gangu už jsem jich tam zadal asi 40 a furt nic. Našel jsem webovou stránku, kde je poměrně aktuální seznam dostupných názvů clanů, ale už jsou asi všechny zabrané. Napadá mě jen, že když nyní zruším původní bázi tak že se uvolní název gangu a já budu moci si koupit lepší bázi na stejný gang. Fungovalo by to nebo je název až do wipe obsazen?
No asi ne, nejde zrušit už zakoupenou bázi. Chce to pořád zkoušet ten název, hra už trvá celkem dlouho, tak je těžký něco vybrat no. Kdyžtak zkus GMko pře +requesthelp <zprava>
Fojtik- Poèet pøíspìvkù : 419
Ne asi je opravdu všechno zabrané. Nakonec jsem to vyřešil tak, že sem vzal vůdce gangu a další dva spoluhráče. V Junktownu sem toho maníka požádal o bázi za 130 000 a zadal jméno svého gangu. Stará báze zmizela a objevila se nová na jiné pozici
Momentálně je to asi jediné řešení, díky za rady a typy.
Momentálně je to asi jediné řešení, díky za rady a typy.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: